Social Dorm in Monguelfo

Materials

Furnishings made from synthetic materials coated in white varnish.

Project details

Clean lines. Straightforward shapes. Smooth surfaces. With its captivatingly clean finish, this outpatient clinic is on a perfect par with the matter-of-fact zeitgeist of the 21st century.

Social Dorm in Monguelfo
Architect: Kurt Egger
Photo: Helmuth Rier

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmst du der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen